Monday, May 27, 2013

SET KURUS SHAKLEE BERKESAN!


 Terdapat 3 SET KURUS SHAKLEE :


1. SET KURUS 1 :Semua DEWASA kecuali ibu mengandung dan ibu menyusu.
SANGAT BERKESAN!

2. SET KURUS 2 :Semua DEWASA dan IBU MENYUSU.BERKESAN MENURUNKAN BERAT BADAN dan MEMBANTU MEMBANYAKKAN SUSU IBU

3.  SET BAJET :Semua DEWASA yang bajet kecuali IBU MENYUSU.
Jom tengok yang mana yang sesuai untuk anda.

1. SET KURUS 1


SESUAI UNTUK :

Semua DEWASA kecuali ibu mengandung dan ibu menyusu.
SANGAT BERKESAN!  • Cinch Shake - didatangkan dalam perasa coklat, vanilla dan cafĂ© latte. Protein soya membantu rasa kenyang, meningkatkan metabolisma badan serta mengandungi Leucine untuk membantu mengekalkan otot semasa proses penurunan berat badan, supaya badan anda tak menggeleber setelah berat badan turun nanti.Info selanjutnya mengenai CINCH.
  • Omega Guard - membantu proses memecahkan lemak dan membantu mengawal selera makan.Info selanjutnya mengenai OMEGA GUARD.
  • Herblax - kombinasi dari tumbuhan herba yang terkenal secara tradisional membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. Diperlukan untuk detox iaitu untuk membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru la badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.  Info selanjutnya mengenai HERBLAX.
 2. SET KURUS 2


SESUAI UNTUK :

Semua DEWASA dan IBU MENYUSU.
BERKESAN MENURUNKAN BERAT BADAN dan MEMBANTU MEMBANYAKKAN SUSU IBU

  • ESP (Energizing Soy Protien) - sumber protein, mempunyai Indeks Glisemik yang rendah yang membantu dalam proses mengurangkan berat badan. Bagi ibu menyusu,ESP membantu memekatkan susu dan membanyakkan susu ibu..Info selanjutnya mengenai ESP.
  • Omega Guard - membantu proses memecahkan lemak dan membantu mengawal selera makan. Bagi ibu menyusu,DHA dan EPA di dalam OMEGA dapat membantu perkembangan minda bayi dengan baik.Info selanjutnya mengenai OMEGA GUARD.
  • Alfafa -  bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak dan toxin yang sudah dipecahkan oleh Omega. Alfafa juga bagus untuk wanita kerana ianya bertindak sebagai kacip fatimah moden. Bagi ibu menyusu, Alfafa membantu meransang pengeluaran susu ibu..Info selanjutnya mengenai ALFAFA. 3. SET BAJET
 

SESUAI UNTUK :

Semua DEWASA yang bajet kecuali IBU MENYUSU. Mengambil masa untuk turun berat badan.

  • Lecithin - diekstrak dari soya tanpa penggunaan bahan pewarna, pemanis atau pengawet. Membantu proses memecahkan lemak dalam tubuh. Info selanjutnya mengenai LECITHIN.
Herblax - kombinasi dari tumbuhan herba yang terkenal secara tradisional membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. Diperlukan untuk detox iaitu untuk membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru la badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.  Info selanjutnya mengenai HERBLAX. 

Jom baca testimoni pengguna yang in  ❤ dan BERJAYA dengan SET KURUS SHAKLEE :
 
Ada sebarang pertanyaan? Ingin tahu lebih lanjut mengenai SET KURUS yang sesuai dengan budget dan kehendak anda, sila hubungi saya.

klik ikon dibawah bagi mendapatkan
SET KURUS SHAKLEE
I'm Your SHAKLEE Independant Distributor

NASIR/SYAHIRAH
ID No. 909042 
SMS/WhatsApp : 012-3903309/017-3047554

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

0 comments:

Post a Comment