Wednesday, October 15, 2014

ADVANCE JOINT HEALTH TABLET

AJHT Shaklee mengandungi beberapa nutrient penting yang baik untuk kesihatan sendi.Diatara vitamin dan mineral yang amat diperlukan dalam menyokong kesihatan sendi adalah:-

1.Ekstrak jagung membekalkan sumber glukosamin yang pekat
- Glukosamine adalah supplemen utama yang membantu mengatasi masalah sendi dan meningkatkan kesan kusyen bagi sendi yang telah haus.Ia membantu meningkatkan pelbagai gerakkan mobility dan fleksibiliti.Glukomin AJHT menampilkan glukosamin hidroklorid sumber yang paling tinggi konsentrasinya dan diperoleh dari sumber sayuran.Manakala set sendi lain yang berada di pasaran kebanyakannya bersumberkan glukosamin dari sumber kekerang.

2. Ekstrak Bosellia – membantu keselesaan sendi memudahkan pergerakan dan meningkatkan kemampuan melakukan aktiviti harian dengan lebih baik.

3. Vitamin C  - AJHT Shaklee membekalkan 100% nilai harian Vitamin C satu nutrient yang diperlukan bagi sintesis kolagen

4. Zinc Kuprum dan Manganese – Mineral penting untuk membina tisu penghubung




Mengapa Advanced Joint Health Tablet Shaklee?

Sumber yang diambil adalah berasaskan sayur-sayuran dan tumbuh-tumbuhan kerana kebanyakan glukomin dipasaran bersumberkan dari kekerang.Anda boleh mendapatkan kesannya dalam masa 5 HARI sahaja kerana penyerapan lebih 28% lebih baik..



klik ikon dibawah bagi mendapatkan
AJHT Shaklee


I'm Your SHAKLEE Independant Distributor

NASIR/SYAHIRAH
ID No. 909042 
SMS/WhatsApp : 012-3903309/017-3047554

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

0 comments:

Post a Comment