Wednesday, May 8, 2019

Agen Shaklee Ipoh - 9 Sebab Anda Mahu Pilih Saya Sebagai Konsultan Shaklee Anda

Assalamualaikum wbt dan Selamat Sejahtera :)
Agen Shaklee Ipoh, Perak.
Saya Syahirah (Siera), Agen Shaklee anda di Ipoh, Perak.


9 Sebab Anda Mahu Pilih Kami Sebagai Konsultan Shaklee Anda


#1 Servis Penghantaran ke rumah anda!
Jika anda perlukan produk Shaklee, inshaAllah saya/suami boleh hantarkan ke tempat anda di kawasan Ipoh! Saya dan suami adalah agen Shaklee dan fokus berniaga Shaklee. Jadi inshaAllah kami dapat hantarkan pada bila-bila masa (weekdays/weekend, siang/malam) atas persetujuan bersama :)#2 Penghantaran Melalui Poslaju / GDex / Citylink ke Seluruh Malaysia!
Kami juga membuat pengeposan ke seluruh Malaysia dengan kos:
Minimum
RM 8 - 11 (semenanjung)
RM 11-20 (Sabah/Sarawak)
FREE postage
Pembelian melebihi RM 680.

 


 #3 Produk Shaklee Ready-stock

Kami sentiasa ada ready-stock produk Shaklee kerana kami restock produk Shaklee minimum 1 kali seminggu. Biasanya lebih dari itu :)

 #4 Agen Shaklee Bertauliah

Saya telah menghadiri Wellness Workshop (basic Product Workshop) dan Train The Trainer Workshop (advanced Product Training) dan kini merupakan Certified Shaklee Product Trainer. InshaAllah saya akan bantu anda mencapai kesihatan yang anda inginkan melalui ikhtiar dengan Produk Shaklee.
#5 Pengguna Shaklee Berpengalaman Sejak 2011

Saya merupakan pengguna Shaklee sejak 2011 hingga kini. Pada awalnya saya mengalami masalah tersangat lesu ketika bersalin anak yang kedua. Saya tiada tenaga dan kerap pitam. Saya berusaha dengan pelbagai supplemen di farmasi malangnya tiada yang berkesan.

Segalanya berubah apabila saya mula mencuba supplemen dari Shaklee. Badan saya jadi cergas bertenaga. Bukan itu sahaja, kawan-kawan juga tegur kulit saya bertambah cantik malah berseri-seri sejak menggunakan supplemen Shaklee.

Bukan itu sahaja, saya dan suami juga mengalami penurunan berat badan yang sangat ketara sejak kami mula menggunakan Set Slimming dari Shaklee.

Alhamdulillah saya sangat atas perubahan yang berlaku. Dan hingga kini saya masih setia mengambil supplemen Shaklee setiap hari tanpa gagal!

Saya percaya supplement sangat penting dalam penyusuan, kehamilan, dan berpantang, apatah lagi menjalani kehidupan sebagai seorang ibu, isteri, dan businesswoman.

#6 Agen Shaklee yang Komited Sejak 2012

Saya mula berbisnes Shaklee sejak November 2012.

Pada 2013 pula, suami saya mula bersama-sama berganding bahu menjalankan bisnes ini setelah berhenti bekerja sebagai Jurutera di sebuah syarikat swasta.

InshaAllah kami suami isteri komited membantu anda berikhtiar meningkatkan tahap kesihatan anda.


#7 Syarikat Berdaftar Dengan SSM

Kami syarikat berdaftar dengan SSM dengan nama Nasira Empire.


#8 Konsultansi Eksklusif Buat Para Pelanggan Kami

Anda layak mendapatkan konsultansi (after-sales service) dari kami eksklusif buat semua pelanggan kami.


#9 Konsultansi Pantas dan Mesra

Saya boleh dihubungi di 017-3047554. Peribadi saya yang ceria inshaAllah membuat anda selesa dan tidak berasa janggal.

Jadi, warga Ipoh yang ingin dapatkan produk Shaklee secara COD atau mahu daftar jadi ahli Shaklee, boleh hubungi saya ya :)

0 comments:

Post a Comment